Zimní radovánky
Anotace: Zima je otravná, pokud si ji neumíte zpříjemnit.
Vločka vločku z nebe následuje
Ledový vítr do nížin duje
Ztichlou pustinou uhání vlak
Zřejmě rychlík...je tomu tak
Měsíc se leskne v zaprášené krajině
Kde sníh válí se líně
A bystrým svým okem káně
Pozoruje v dáli stráně
Zamlžená okna jsou neprostupná
Dnes budeš má, nebuď smutná
Dnes dravci povečeří
Směje se ten, kdo nevěří
Přečteno 321x
Tipy 3
Poslední tipující: Oxík, jitka.svobodova
Komentáře (0)