Anotace: Jedna z mých nejstarších básniček.
Na nebi měsíc svítí
a kolem něj hvězdy se třpytí.
Vlčí zpěv nocí zní
a snad každý sen svůj sní.
Tajemné je kouzlo noci,
když tmou se plíží vlci,
když tma na kraj usedne
a slunce do své postele ulehne.
Hezké vyjádření pocitu.
15.05.2017 23:03:42 | Jan Urban
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?