Padá sníh a mrzne k tomu,
Karel spěchá rychle domů,
k telce sedne, dá si groček,
nebo kouká na rej vloček.
Doma teplo, vůně rumu,
pak se pustí do výzkumu,
ženuška mu sekunduje.
též se ráda pomiluje.
Proto bylo na horách vždycky tolik dětí :))
paráda
14.01.2017 23:59:19 | klaun