pOčAsÍ pŘeDpOvĚď
Počasí předpověď
Hvězdička na nebi
měsíček v novu
dívám se nahoru
znovu a znovu.
Vanoucí větříček odněkud z východu
dává mi pocitu brzkého příchodu
mrznutí velkého :-)
Přečteno 403x
Tipy 5
Poslední tipující: Poetik, Kapka, Fany, Iva Husárková, bogen
Komentáře (4)
Komentujících (3)