vÝchOd SlUnCe
Východ slunce
Slunce východ pozorovat,
andělé v mracích
mávají křídly
paprsky světla
pohladí hřívy
koní pasoucích se
v mlze ranní.
Zajíc hopsající,rosa v trávě
ptáček létající
nebe zná Tě.
Větrem ošlehán-stojí tam sám
s lesem v zády
domovem dáli.
-pokud se vzdálí lidské srdce od přírody,zatvrdí se (Stojící Medvěd)
Přečteno 426x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Cappp
Komentáře (2)
Komentujících (2)