pRoCHáZkA

pRoCHáZkA

Anotace: V přírodě toulající

Procházka



Procházka sněhová v období zimním
toulání přírodou
po tom já žízním

Krása přechodu horského hřebene
s pocitem svobody
zkoumáním sám sebe

Poustevník masivem naprosto pohlcen
úbytkem kyslíku
k sestupu donucen

Zajíček ušáček po poli běží
procházkou sněhovou
snažím se stěží
doplnit absenci pobytu
v přírodě
kdy dával jsem přednost
mamonu - lopotě
Autor pan Tichý, 01.02.2017
Přečteno 411x
Tipy 5
Poslední tipující: Cappp, Iva Husárková, bogen, Aiury
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Jen si užít té krásné letošní zimy.
Kdo ví, za jak dlouho nás podobná nádhera opět čeká.

02.02.2017 23:39:14 | Cappp

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel