Anotace: Už se snad brzy dočkáme.
Paní Zima moc se mračí,k severu své kroky stáčí,její plány Březen chválí,už se těší, jak se vzdálí.Země vzdychla, to je prima,krutá byla letos zima,díky, Březne, za tu zprávu,probudit jdu květy, trávu.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?