Anotace: ***
Ráno, jak slunce nad obzor vystoupá,
jeho zlatavé paprsky teplo rozproudí,
ohnivými doušky rosu do mraků uschová,
občas i krásnou duhu z vody vyloudí.
A pod tím stromem je poklad... :-)
28.03.2017 02:10:49 | Cappp
smlouva s Bohem je sepsaná a Ty do nebe pak pozvaná...
27.03.2017 08:26:17 | JSJ
..vskutku kouzelné ráno:-)
27.03.2017 07:56:53 | Nikita44
To je fakt. Jdu dělat na zahradu.
27.03.2017 08:12:15 | banan
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?