Pain de Sucre 3208
Vracíš se z vrcholu do údolí
a v tyrkysových vodách jezera Foreánt
se rozpouští homole cukru.
Jdeš, s kapucí proti větru
přehozenou přes zpocené vlasy
A se slunečními brýlemi na očích.
Nemyslíš na nic,
Protože nemusíš myslet.
Stačí ti, že jsi.