Dnešní
Anotace: V mém šálku kávy točí se...
V mém šálku kávy točí se mléčná dráha,
za okny kavárny jsou všechny čtyři období,
naráz.
Jsem unavený.
A to ještě nevím, jak unavený budu zítra.
Pozítří…
Ach, tyto krásné dubnové dny.
Přečteno 341x
Tipy 2
Poslední tipující: bogen, Fany
Komentáře (0)