U slunného potoka
Anotace: báseň o potoku v přírodě inspirovaný názvem stejnojmenné autobusové zástavky v LBC :)
Sbírka:
Po stopách vesnice
U slunného potoka
kde luna koupe svojí tvář
tam zvířata chodí za noci
obdivovat její zář
U slunného potoka
kde v korunách práci švitoří
den usíná a stromy ševelí
slunce se v západ noří
U slunného potoka
vše kolébáno jemným vánkem
i ten potok záhy utichl
když usne sladkým spánkem
Přečteno 775x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)