Vůně
Vůně po dešti,
tak líbezná, tak tichá.
Lehce na mě dýchá,
a hladí mě po duši.
Vůně těžce popsatelná,
avšak okouzlující.
Smysly otupující,
ale stále neodolatelná.
Přečteno 414x
Tipy 4
Poslední tipující: DigBallz, enigman, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)