Rosa
Luna navléká na stéblové provázky
stříbrné korálky za ranní rosy
bosky našlapuješ na krůpěj lásky
která v lukách vzlyká a prosí
Slunce vyšívá lukám zelenou vestu
kde poslední stříbrné penízky svítí
než budou zdobit šat pro nevěstu
tak uvadne blankytné,jarní kvítí
Slunce od rosy trávu vysuší
aby luna mohla navlékat zelenout nit
kde má své rokajly zatím netuší
bez nich nemůže novou učinit
Přečteno 707x
Tipy 2
Poslední tipující: Pacik
Komentáře (0)