Vítání jara
Spanilá Vesna párá zimě závoj
zvědavé bledule ční ze sněhu
které slunce nahřívá zlatou jehlou
probouzí se zem pro tvou něhu
Jaro proctlo z březnového lůžka
první ptactvo švitoří ve světvích
dlouhé a smutné balady těm ,
co zůstali v kraji mrtvých
Vyleštěný potok mlaská pod ledem
jako čas protéká mezi skalami
rašící travina kochá se pohledem
na voňavé jaro s námi
Přečteno 876x
Tipy 6
Poslední tipující: Akyš, matasoukup, jitka.svobodova, Iva Husárková
Komentáře (4)
Komentujících (3)