Tajemství, na které se jistě přijde,
jaro u žab to každý rok jistí,
v určitém období, a když to vyjde,
každá „žába“ to ráda zjistí.
Asi je půjdu zkontrolovat, jestli si je neoblíkli naopak :-)
Hezký den Františku :-)
07.05.2017 10:01:20 | Malá mořská víla
panebožééé... to je tak krásně dvojsmyslný a plavečky maj úžasnou barvu a střih, že sem si vybryndala kafe na tepláky... tomu říkám Znovuzrození a chuť do života... fčera jsem si "uvařila" vločky s čokoládou a slintala při pomyšlení, jak si dáváš do nosu divočáka s šípkovou máčkou... sem se rozhodla, že začnu taky nový život a koupila sem si švihadlo... visí v kuchyni na lednici a pokaždý, když du kolem tak si švihnu e skočím... není to krása... je to krása... přeju Ti radostný očekávání e den... :-)) jo a ST!!! :-))
07.05.2017 09:13:42 | Iva Husárková
Chuť do života opět veliká a opodstatněná. Plavky mám, ale ne takovou barvu. Chybí jen ta revize. :-)
07.05.2017 11:43:06 | banan