Jaro
Jaro obléklo květinový šat
všechno kvete všechno zpívá
i hospodář šel otevřít mlat
aby zkontroloval kolik mouky zbývá
skřivani,vlaštovky, hejno drozdů
přilétli nazpět z jižních krajin
usadili se blízko hlubokého hvozdu
kde se sluncem v korunách hrají
třešňový květ se na větvi bělá
jen ti ptáci přestali hlaholit
když spatřili dvě srdce osamělá
Která krví musí se prolít
Přečteno 653x
Tipy 8
Poslední tipující: Laika, Nikita44, jitka.svobodova, Pavel Vlček
Komentáře (4)
Komentujících (3)