Až sněhy sejdou
Až sněhy sejdou z hor
bude konec dětských her
utichne i vánoční chór
potomků našich synů a dcer
Až sněhy sejdou z údolí
ze spánku procitnou bledule
v pravidelném tiku soukolí
neschází zimě pravidelná vůle
Až sněhy sejdou ze zahrad
započne v srdcích rej
který nech v sobě hrát
v našem srdci hudbo neumírej
Přečteno 564x
Tipy 5
Poslední tipující: Fany, jitka.svobodova, Poetik
Komentáře (2)
Komentujících (2)