Léto
Vidím spoustu luk,
na nich květin rozkvetlých.
Na stromech několik ptáčků vznešených
a na květinách motýlů shluk.
Takto léto vypadat má.
To je moje představa.
Představa jen má.
Přečteno 510x
Tipy 8
Poslední tipující: zdenka, Iva Husárková, Ruda Štola, CoT
Komentáře (1)
Komentujících (1)