Slunovrat pomaličku
začal couvat
pozpátku k nedávno
odloženým stínům
každý den kratší
o křídlo
skřivánčí písně
ze slunce padají
šípy uschlých gladiol
nad drobky
unavených stolů
se hrbí zívající
odpůldne..
to křídlo skřivánčí písně... :)
28.06.2017 07:22:45 | Philogyny1
to křídlo je někdy plachou křídlovkou***:-D*
28.06.2017 13:55:38 | Frr