Zářivá noc stříbrošedá
teplem se v tichu tetelí
luna vodní toky hledá
třpytí se rosou na polích
I parky v městě zkrásněly
Spáti dnes nějak nedá se
v úplňku krajina září
zní v duši píseň o kráse
která má tisíce tváří
mnohá z nich šeptá o lásce...
Jéé, to je tak čisté a přenádherné:-)
12.07.2017 23:40:54 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA