Anotace: Tři krátké basničky inspirované zimou.Haiku je druh japonské básně,která má,podobně jako třeba sonet, daná pravidla. Skládá se ze tří veršu po pěti, sedmi a pěti slabikách.První verš určí tezi,druhý dá antitezi a třetí je završí syntezí. Teda snad :)