Ráno
Když vstává kraj, jitro úsvit probouzí
slunce se na blankytu žlutě odívá
bohatě zdobí zlatý šat nemajíc nouzi
hlaholící opeřenec v korunách zpívá
Tisícero písní co jen stromy znají
tisícero let s nimi ráno zpívaly
dlouho se mne dívky proto ptají
koho to za úsvitu ptáci vítali
Ranní slunce přešlo v dobu polední
když ptačí hlahol utichl ne navždy
jejich hlasy každého jitra zevšední
na vsi zná je skoro každý
Přečteno 639x
Tipy 4
Poslední tipující: Pacik, jitka.svobodova, Kapka
Komentáře (0)