Anotace: Jedná se o úpravu českého spisovatele K.Hrocha z knihy Ztracený klíček (1944)
Sbírka: Po stopách vesnice
...Vzít mi od zobáku myš, když už byla tak blízko...chtěla jsem polknout a místo toho hledám střevíce. No, nezvyklé vyústění, ale snad sova nezhynula a vydržela do konce dalšího bálu...:-)
Velmi odlehčující čtení.
27.07.2017 13:52:36 | Dreamy
Díky :) K.Hroch tyhle verše psal v próze ve větách ve stejnojmeném příběhu :)
27.07.2017 14:30:21 | Petr27