Anotace: .. po návštěvě Punkevních jeskyní.. pokus o haiku (pro Lenku P. - na obrázku je stalagnát v jeskyni, obklopený křídly anděla.. před ním malinké jezírko a v něm mince..)
Já tam vidím hlavu obrovské sovy za sloupem :-(
02.09.2017 10:08:19 | Dědek mrak