Anotace: ___
Podzim do zimy
dredy splétá si
s větrem ve větvích
stříbrné stužky šneků
pevně svážou
lesy a pole
do nehybných
bílých pláten
budou tam díry
pro oči plachých srn
a taky krmelec
budou tam boty
co křupou
průsvitné
krystalky ticha
zakázanou lásku
Jeden krmelec máme přímo v sadě a srny,ty už jsou u nás doma víc,než my...aktuálně si nejvíc pochutnávají na padavkách a jeden srnec započal skázu mladých stromků.
04.10.2017 18:06:39 | Dreamy
je zajímavé jaké je v zimě ticho, až je slyšet křoupání průsvitných krystalků.
04.10.2017 14:26:23 | Slav Milo