Kamarádi z osady
Anotace: Báseň o setkání na vandru :)
Pod koňskými kopyty se víří prach
právě přijíždejí kamarádi na osadu
aby zde započali svůj první potlach
ve Skalistých horách u čistého vodopádu
Lesy temné, jak vraní pírka
kteří jen volnost nebe mají
k odpočinku pod jedlí stačí chvilka
krásu a zpěv v osadě dlouho vnímají
Stále zelené údolí je romatické
skví se na protějším břehu
jak drahokam zasazený do klenotu
pod širákem je nic nevyruší z noclehu
Kamarádi z Osady nechtějí místo zradit
chtějí zde navěky zapustit rodinné kořeny
kolem ohně chtějí znavené tělo usadit
všichni jej sledují jako cudné ženy
Přečteno 472x
Tipy 1
Poslední tipující: Pétík
Komentáře (2)
Komentujících (2)