~~~~~~~~~~~
Řeka je život řeka je voda
je taky štěstí někdy i zloba
protéká městy i mezi paláci
a ani jinde krásu neztrácí.
~
Nemusí to být Amazonka,Nil
já raděj na našich tocích byl
a sjet třeba Kamenici či Orlici
nebo jinde od břehu ke břehu
jen s tebou na pramici.
~
A potom,blízko řeky stanovat
tam pod vrbou a při měsíci
s tebou se milovat
a ta řeka tak krásně šumí
poslouchej co česká řeka umí.
~
Rybu si k obědu chytit na háček
vodníkovi přidat mašli na fráček
zahlédnout Rusalky jak tančí
tak už víš co je řeka?
Stačí?
~
Řeka je plná života
řeka je voda
a každé její kapky
bylo by škoda...
~~~~~~~~
:-) milá Květko, máš to zase pěkné, klidné, plyne to jako řeka, kterou taky zbožňuju, jen nevím, nevím, některé činnosti za přítomnosti komárů a jiného hmyzu, nejsou až tak jednoduché :-))! ST
18.10.2017 07:02:33 | Fany
Moc hezká fotka, řeky, rybníky, jezera, kde by se rusalka poděla... :)
16.10.2017 20:36:27 | Philogyny1