Barvířka
ve vzorech koberců perských
barvená
pod hávem afrických královen
přikrývaná mlhou
polednem rozsvěcíš tvář
ke sklizním hlavu nakloněnou máš
chladná i přívětivá
pocestným se zdáš
stárnoucí
vůní skořicových štrůdlů
čekáš na příslib
zimních nocí...
Přečteno 495x
Tipy 18
Poslední tipující: Akrij8, Iva Husárková, Amonasr, bogen, jitoush, Ruda Štola, Jort, Fany, Cappp, Anděl, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)