Anotace: —
Píšeš o smutném podzimu?
:
co víš o jelení říji?
co víš o zvucích
tak sytých
že vpijou se pod kůži
až najednou
nemůžeš dýchat
:
rozepínám
mu pomalu
knoflíčky u krku
a společnou vůni
pašuju
na podrážkách bot
:
až přestaneš chodit
s malovaným džbánem
pro čepovaný vítr a déšť
pro otisky krajin
pak tiše
stěny popraskají
No páni ta je...
skrývá taje ....
až srdce taje...
No paní, ta je přímo Parsifalská
Super :-)
23.10.2017 21:10:53 | klaun
...už je tomu strašně dávno, co jsem v žárlivosti otiskl dlaně na zdi...byly tam i po vymalování...
23.10.2017 10:03:40 | Jort