Horská řeka
Anotace: Báseň o řece v horách :)
Když žízní máš popraskaná něžná ústa
našla si čirý pramen horské řeky
jenž na svém místě ještě zůstal
zatímco pokračujeme v cestě naší štreky
k té řece ukryté vysoko v horách
chodili jsme potají zapíjet smutek a žal
vždy trochu vody uvízlo v našich čutorách
aby pěší výlet nikdo z party nevzdal
Buď mojí kapkou v řece nadějí
kéž bych byl průrvou v níž voda odpočívá
ač dávno dospělý přec zázraky se dějí
tvé tělo na mém lahodně spočívá
Přečteno 643x
Tipy 2
Poslední tipující: Anděl, Fany
Komentáře (1)
Komentujících (1)