Krokodýl si stěžuje,
moc ho pálí žáha,
proto rychle nepluje,
to se občas stává.
Snědl jednu dívčinu,
tohle chyba byla,
ač měl dobrou svačinu,
zle ho potrápila.
Silikony v žaludku,
zničily mu zdraví.
prý takovou lahůdku,
jenom těžko stráví.
Pokud on to přežije,
nechce žrát kozatky,
břicho zpívá árie,
lepší jsou mužatky.