O čem zpívá les
Ach,jak hluboká je tvoje náruč
do níž toulám se sbírat odvahu
stromy, moji soudci oblékají se do taláru
to až spravedlnost otylá stoupne na váhu
Ach, jak znějí v listoví krásné skladby
jenž zpívaly všem těm malým tvorům
To les chrání před nebezpečím jako hradby
každý proto spěchá k šumícím borům
Laskavá náruč lesa mě hřeje na hrudi
O čem zpívá les to zjistíme záhy
poslouchete občané, ať nejste citově chudí
proto lese hraj , pro ten život neblahý
Přečteno 859x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, Anděl
Komentáře (3)
Komentujících (3)