Slunce březnové
Anotace: Krátká aktuální báseň o přicházejícím jaru.
Sbírka:
Mozaika života
Vykouklo slunce březnové,
vykouklo nad mraky,
po stráni dosud ledové,
klouže se s rozpaky.
Plaše jak dívka se usmívá,
když bylo to poprvé,
tak plaché a tak nejisté,
je slunce březnové.
Přečteno 980x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Borecká
Komentáře (1)
Komentujících (1)