Skleněný déšť
Když prší, kapky jsou střepy,
jež kanou z rozbitých váz
krůpěje jsou vlásky, co se třepí,
když po umytí česali nás
Zůstanou-li střepy po dešti
pod nohama taví se sklo
skleněný déšť louky vyleští,
aby se v nich krásně lesklo
Tisíc drobných střepů leželo
v prasklém vodním zrcadle,
jako kdyby se nebe zželelo
a sivé tváře mělo propadlé
Přečteno 821x
Tipy 5
Poslední tipující: Anděl, Čtverák, Danger, Kapka
Komentáře (5)
Komentujících (4)