mráz sentimentálně
zadupal stupně teploměru pod nulu
první paprsky slunce
tančí na hrobě noci
na dvorku nebe
plují mraky v akváriu nekonečna
a já se usmívám
pod závojem
spadaných vlasů …
sluší Ti to ještě než Ti slunce rozčeše vlasy jsi nejkrásnější ST :-))
03.03.2018 10:07:53 | Iva Husárková