Slavíček
Anotace: ...jaro se blíží
Klokot slavičí
život má jepičí
toulá se krajem,vyhvizduje
na konec nemyslí
přesto tu je.
Rodinku založí
a mladé vyvede
píšťalku uschová
do jara počká,
zase chuť přichází
zpěv na má ústa.
Dobrý den, slavíčku,má úcta.
25.4.2005
Komentáře (2)
Komentujících (2)