Podívej kvete mák
Podívej v poli kvete mák
do vesnic přišlo horké léto
slunce lány zlatí, ani nevíš jak
hřej, než bude konec písně této
Červené hlavičky se ve větru klátí
a vrány hladové rády zrnka zobají
polední slunce zralé obilí pozlatí
ač léto přeje vísce již v máji
Přečteno 496x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
Komentáře (1)
Komentujících (1)