Skřivanům
Anotace: nebesa zazáří prozřelým...
Až srdce zbolavěné
dokáže pravdě odhalit svou tvář
Duše toužící po jařinách
upjatá k bystřinám tajícího sněhu
pro teplo dlaní
s dechem ztajeným čekáním
odhání soumrak
k zázraku obrození
V doufání
vnitřního hlasu
skřivanů kolmice
nebesa zazáří prozřelým
Přečteno 442x
Tipy 22
Poslední tipující: Pacik, ARNOKULT, Jort, Nikita44, Laika, zdenka, piťura, Květka Š., Amonasr, Frr, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)