Vzpomínka na podzim
Anotace: O lese a jeho podzimních starostech
Už slyšel o tom celý les.
Pošeptal mu to snad drak z papíru?
Prý se chystá maškarní ples.
Bylo třeba sehnat oblek na míru.
Ptal se tedy slunce, větru i deště,
v jakém půjdou hávu.
Les neměl převlek ještě,
na tu velkou slávu.
Matka příroda se stále zelenila,
do plesu zbýval jen kousíček.
Les jí poprosil aby nelenila,
náhle byl v obleku a plný barviček.
Přečteno 441x
Tipy 6
Poslední tipující: Frr, Jan Urban, Iva Husárková, Bufik
Komentáře (0)