Anotace: Zima už táhne krajem zmáčeným a za sebou jen bolavou hůl vleče, vtom jarní slunce setne v duši splín,kde vládnul mráz, tak tam teď voda teče...
Zimní epitaf
Zima už táhne krajem zmáčeným
a za sebou jen bolavou hůl vleče
vtom jarní slunce setne v duši splín
kde vládnul mráz, tak tam teď voda teče
Hráz u potoka pokropilo kvítí
to vrba perly stesku shodila
a ptáci znovu probuzeni k žití
v náručí vrby se vrhli do díla
Vzpomínky pálí stejně jako jaro
a zima ještě chladí na duši
vtom nebe lásku na zem rozfoukalo
a staré dny už těm novým nesluší