Sluneční kořeny prosvítají
dokonce i svítáním
v tajemství lesní cesty
Jeden strom o druhém ví
v tajemství lesní cesty
vítr rozfoukal jehličí
až za vesmír
a vysoko nad stromy
doteky kůry
reklama na nebe
ptáci v zobáčcích
nesou jeho rám.
Velmi krásná, četla jsem několikrát .-)
..ST..
05.05.2020 21:20:04 | Jaruška