Když vítr korunami třepe
tak větve jsou tepnami nebe.
Čmelák v letu drží se při zemi
Bzučí když prolétne ostružinami.
Ten co tu šel
možná věděl,
že něco nového začíná
se starým světem
křídla drží se andělem...
Duchové přečkají noc
klesnou na zem
Duchové přečkají noc
když jsou mrazem.
Já chtěla dneska jednoho fotit a schoval se mi do loňských trav, tak nevím...
08.04.2018 22:28:07 | Philogyny1