Při bouřce
Při bouřce celá zem duní
hromy jsou,jak rány z pušky
lovecký pes stál věrně u ní
celou noc hlídal dům mé družky
Bouřka v lesích zvěř plašila
blesky jsou majákem u měsíčku
díru v obloze pak umně zašila
vítr pak luně utřel slzu na víčku
Při bouřce vítr prudce dul
stromy se ukláněli jak před králem
bílý měsíc po nebi volně plul
přitom si zacpával uši před kraválem!
Přečteno 511x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Anděl
Komentáře (2)
Komentujících (2)