Na okně kvetou muškáty
Na okně kvetou muškáty
Květy se jim zarděly
v kaštanovém květináči
jakoby se před létem styděly
Okna svítily v poledním slunci
pelargonie mocně všechen hmyz vábily
když blankyt přešel v černou oblohu
dešťové krůpěje krásné květy zabily
Za oknem se muškáty smály
v ranném létu se víska topí
po květech však nezůlstaly ani památky
příroda zdá se letos vše pochopí
Přečteno 528x
Tipy 3
Poslední tipující: Pacik, Anděl
Komentáře (3)
Komentujících (3)