Zvonky začaly v louce vyzvánět
Zvonky začaly v louce vyzvánět
aby vesnice po noci očka otevřela
dotekem větru se začala stébla klanět
a byla novým dnem celá vřelá
Zvonky začaly v louce vyzvánět
to slunce hlásí čas k obědu
každý tvor se jal po potravě shánět
počkejte chvilku já za vámi pojedu
Zvonky začaly v louce vyzvánět
den odpočívá v odpoledním svitu
paprsky musely zlověstné mraky odhánět
přestože měly v sobě spousty citu
zvonky začaly v louce vyzvánět
venku se šeří a louka půjde spát
hlavičky zvonečků se budou ospale uklánět
neboj , nemusíš se o ně lásko bát
Přečteno 488x
Tipy 3
Poslední tipující: střelkyně1, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)