☆
Půlnoční procházka růžovou ulicí
kouzla a stíny, svět náhle zcela jiný
stříbro hvězd z oblohy snáší se zářící
do zeleně křehké, tak bíle vonící
lampy v úžasu schované v listech stromů
zlatě prosvítají, jsem asi už v ráji
okouzlená jarem, v tom nádherném tichu...
♧