Sluneční
pod paprsky slunce
rozpadají se jarní květy
jen plevelu se daří
Stínová
mezi stíny
proplétáním nejmenších prasklin
se pevně drží sluneční svit
Dešťová
i úplně malá louže
si pamatuje život
jak ho viděl déšť, než padl
slunce je tento rok dost silné a jaro pomalu nebylo...květy rychle zhasínají
to navazuje i na stínovou,všichni na slunce,je to je obezní...
v otisku zrcadlo,zrcadlí to co déšť přehrál...
03.06.2018 22:29:45 | Danger
Nádherné! Nejvíce se mi líbí poslední!
08.05.2018 14:04:08 |