Ať jaro kvete v naších srdcích
Ať jaro kvete v naších srdcích
v zahradě chodí voňavý máj
koruny jsou plné jako od zlaťáků měšce
kol nás rozkvetl celý celičký kraj
Vesna nechť začne krásně a tiše pět
a ptáci ať nepřestanou švitořit navěky
ať alespoň zjara je krásnější tento svět
který se nám zdá čím dál více daleký
Přečteno 453x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Pacik, Anděl, Fany
Komentáře (4)
Komentujících (4)