Anotace: ... Haiku
Z vinic Moravy
Hrozny jste tak lahodné
Když vás popíjím
jo...jsou chutné...
21.11.2018 14:05:46 | enigman
5 7 5 - Krásné. Já to psát neumím. Je prý to složité. Navíc Japonci asi "myslí" jinak. Samozřejmě asi lépe než my.
30.05.2018 16:20:26 | ARNOKULT
Juch!!! to je ale nádheerné!!!**ST**
06.05.2018 11:24:01 | Anděl
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?