Stříbrné pramínky
Z lesa vytékají stříbrné pramínky
místího potůčku jenž chrání dřevěná stříška
jak nenarozené děti čekající u maminky
až přijde čas opustit domov teplého bříška
Hvězdy za tmavých nocí nedohlédnou na dno
i luna se v chladných vodách tříští
ač, neříká se to tak snadno
objeví se znovu, ve chvilce příští
Přečteno 503x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Pacik, Anděl
Komentáře (1)
Komentujících (1)